Skip to content

SILVER Αριστείο στα Patient Partnership Awards 2020, Ιούλιος 2020

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2020.

SILVER Αριστεία στα Patient Partnership Awards 2020, για τις δράσεις μας ΕΚΕ στην αντιμετώπιση του COVID-19

Η  KARABINIS  MEDICAL  είναι  μια  μεγάλη  παραγωγική, εισαγωγική  και  εξαγωγική  εταιρεία  ιατρικών αναλώσιμων    προϊόντων,    συμπληρωμάτων    διατροφής,    φυσικών    προϊόντων    περιποίησης    και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας από το 1967 και έχει μία επίσης μακρά πορεία στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο πράσινο επιχειρείν.

Ζωντανή απόδειξη, το πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας «Σύμμαχος Ζωής» που δίνει αξία στην Υγεία, την Επιστήμη, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και αναπτύσσεται στους άξονες των δωρεών, των χορηγιών, αλλά και στον εθελοντισμό των ανθρώπων της, με κεντρική επιδίωξη την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Σε  αυτό  το  πλαίσιο,  από  την  αρχή  της  εμφάνισης  του COVID-19 στην χώρα μας, η εταιρεία μας κινητοποιήθηκε άμεσα, προσφέροντας σημαντικές  δωρεές ιατροτεχνολογικού υλικού για την ανακούφιση   των ευπαθών ατόμων, αλλά και την ενίσχυση του σπουδαίου έργου επαγγελματιών υγείας, που μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στα Patient Partnership Awards 2020 η προσπάθειά μας αναγνωρίστηκε με ένα μεγάλης αξίας για εμάς βραβείο, που ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε για το κοινό καλό.

Αναλυτικά οι δράσεις μας για την αντιμετώπιση του COVID -19:

Τον Μάιο 2020

 1. δωρεά 20.000 προστατευτικών μασκών σε Φαρμακαποθήκες, για ενίσχυση των υπαλλήλων τους
 2. δωρεά προστατευτικών μασκών στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, ιστορικό Ίδρυμα παροχής παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κορίτσια ηλικίας από 6 ετών
 3. δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού στο Αγροτικό Ιατρείο Κεφαλαρίου Κορινθίας, όπως αποστειρωμένες γάζες, γάντια, μάσκες και σύριγγες
 4. δωρεά προστατευτικών μασκών προς το Περιφερειακό Ιατρείο Κάψια Αρκαδίας

Τον Απρίλιο 2020

 1. δωρεά 100.000 μασκών προς την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (Ο.Σ.Φ.Ε.), ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες ατομικής προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού του ελληνικού φαρμακείου το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τομέα υγείας και καθημερινά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καθώς και προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (Π.Φ.Σ.), που αποφάσισε να τις δωρίσει με τη σειρά του σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω της εξέχουσας ανάγκης της προστασίας γιατρών και νοσηλευτών που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς με Covid -19.
 2. δωρεά προς την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών, στην ερευνητική ομάδα του Δρ. Ελευθέριου Γκορτζή, Υπεύθυνου του Εργαστηρίου Τηλεϊατρικής. Τα υψηλής τεχνολογίας πιεσόμετρα και το θερμόμετρο με τεχνολογία Bluetooth της Microlife, θα χρησιμοποιηθούν σε ένα νέο πρόγραμμα τηλεϊατρικής που θα αναπτύξουν οι επιστήμονες για να υποστηρίξει το πρόγραμμα Κατ’ οίκον Φροντίδα σε Δήμους της χώρας μας.
 3. δωρεά θερμομέτρων μετώπου Microlife NC 150 σε συνεννόηση με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου, προς την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και το δημαρχείο, στο όμορφο νησί μας στο βορειανατολικό Αιγαίο, Άγιο Ευστράτιο.

Τον Μάρτιο 2020

 1. δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού στον δήμο Παιανίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.
 2. δωρεά γαντιών στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Equal Societμ – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, για την υποστήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, στα όρια ή και εκτός κοινωνικού ιστού.
 3. δωρεά ψηφιακών πιεσόμετρων υψηλής τεχνολογίας προς το νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19.
 4. δωρεά 50 θερμομέτρων αυτιού προς τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα, για τους ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους που υποστηρίζει.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KARABINIS MEDICAL S.A

Λεωφόρος Λαυρίου 151, Παιανία 190 02 Αθήνα

Τηλέφωνο:

+30 210 6645751

Δείτε τα social media μας:

Υποβολή πρότασης προς την Karabinis Medical

Γλωσσα