Skip to content

Προφίλ εταιρείας

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, διαγνωστικών ιατρικών συσκευών και συμπληρωμάτων διατροφής, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967. Η εταιρεία διανύει μια επιτυχημένη πορεία 55 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας. Η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής.

Αξιόπιστη

 Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. είναι προσηλωμένη στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται κάτω από τα Brands:

  • Alfashield – Αναλώσιμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα
  • Alfacheck – Διαγνωστικές συσκευές
  • SON (Science of Nature) – Συμπληρώματα διατροφής

Το σύνολο των προϊόντων της έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί ως προς την συμμόρφωσή τους σε εφαρμοστέες κοινοτικές διατάξεις (σήμανση CE), διασφαλίζοντας έτσι την ελεύθερη διακίνησή τους στην Ευρωπαϊκή Αγορά.

Επιπρόσθετα, η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους όπως: MICROLIFE, ESI, BIONIME, YPSOMED, NIPRO, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας, τα οποία πληρούν τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα.

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001 και EN ISO 13485. 

Δυναμική

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. έχει αναπτύξει πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων με εξειδικευμένα Business Units, τα οποία συνεργάζονται απευθείας με περίπου 4.000 φαρμακεία. Παράλληλα, συνεργάζεται άριστα και δομημένα με το σύνολο των Φαρμακευτικών Συνεταιρισμών, Φαρμακαποθηκών, Φαρμακευτικών Εταιρειών και των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εδραιώνει την παγκόσμια παρουσία της συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες μέσω του εξειδικευμένου Τμήματος Εξαγωγών της. Μέσω αντιπροσώπων, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές προϊόντων σε Κύπρο, Μάλτα, Αίγυπτο, Ομάν, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Λίβανο και Κόσοβο. Οι στρατηγικοί συνεργάτες που έχουν αναλάβει την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας της εταιρείας στη χώρα τους, υποστηρίζονται και με την απαραίτητη τεχνογνωσία την οποία έχει αναπτύξει η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. μέσα από την πολυετή εμπειρία της.

Ανταποδοτική

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL A.E. ανταποδίδει τα μέγιστα στην κοινωνία, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της, ώστε και οι επόμενες γενιές να ζουν σε ένα καθαρό και βιώσιμο πλανήτη. Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σύμμαχος Ζωής», υποστηρίζει έμπρακτα ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες με ενέργειες που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό, την προστασία του περιβάλλοντος, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον και την κοινωνία, η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. και τα συμπληρώματα διατροφής SON, δημιούργησαν το νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Η Φροντίδα για το περιβάλλον είναι στο DNA μας». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης των άδειων συσκευασιών όλων των συμπληρωμάτων διατροφής, που ενισχύει την κυκλική οικονομία με τη συμμετοχή του καταναλωτή. Παράλληλα στα πλαίσια του προγράμματος, η εταιρεία μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, επενδύοντας το 1% του κύκλου εργασιών των συμπληρωμάτων διατροφής SON σε καθαρισμούς παραλιών, δασών και άλλων επιβαρυμένων περιοχών φυσικού περιβάλλοντος από πλαστικά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά.

Καινοτόμος

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. δημιούργησε Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, το οποίο δραστηριοποιείται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων καθώς και προηγμένων υπηρεσιών υγείας, σε συνεργασία με το γνωμοδοτικό της συμβούλιο που απαρτίζεται από διακεκριμένους επιστήμονες στον κλάδο της υγείας.

Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. προχώρησε σε κατοχύρωση με διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή κατοχύρωση των πνευματικών/βιομηχανικών τους δικαιωμάτων, σε όσα εκ των προαναφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών κατέχουν εφευρετικό άλμα ή τα διέπει ιδιαίτερη καινοτομία.

Ενδεικτικά:

  • Υπηρεσία “Hypertension & Diabetes Corner” (Κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα)
  • Υπηρεσία “GET WELL Natural Corner” (Κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα)
  • Το πρώτο παγκοσμίως Ψηφιακό Θερμόμετρο με αντιμικροβιακό χαλκό (Διεθνές Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας)

Η εταιρεία τιμώντας τη μακρά της ιστορία, παραμένει αφοσιωμένη στο Όραμα και τη Φιλοσοφία της:

 «Με πίστη και σεβασμό στην αξία των ανθρώπων μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και εξειδίκευση προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL Α.Ε. σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KARABINIS MEDICAL S.A

Λεωφόρος Λαυρίου 151, Παιανία 190 02 Αθήνα

Τηλέφωνο:

+30 210 6645751

Δείτε τα social media μας:

Υποβολή πρότασης προς την Karabinis Medical

Γλωσσα